CAD tekenaar / BIM Modelleur

Je bent hier:

Comfort Superieur. Dat voel je.

Volgens dit motto werken we bij Alwako Installaties iedere dag om onze klanten dit gevoel te laten ervaren. En dat merken we. Ons klantenbestand groeit en daarom zijn we op zoek naar jou!

In de functie van CAD tekenaar / BIM Modelleur Werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en tekenen van werktuigbouwkundige installaties in CAD/Revit. Je weet aan de hand van je kennis en ervaring de vertaling van de klantwens en technische specificaties tot een concreet ontwerp te maken.

Je werkt nauw samen met een team dat bestaat uit Projectleiders, Werkvoorbereiders en Monteurs om ervoor te zorgen dat projecten succesvol worden afgerond. Het gaat hierbij om nieuwbouw- en renovatieprojecten binnen de woningbouw en kleine utiliteit.

Wat ga je doen

Je hebt waarschijnlijk al wel een beeld van het werk, maar voor de volledigheid hierbij toch een korte opsomming van je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden.

  • Het maken van technische tekeningen van werktuigbouwkundige installaties in CAD/Revit.

  • Het ontwerpen van de lay-out van de installaties.

  • Het bepalen van de benodigde materialen.

  • Het maken van gedetailleerde schema’s voor de w-installaties.

  • Je zorgt ervoor dat de ontwerpen, schema’s en tekeningen voldoen aan de geldende normen en specificaties.

Wie zoeken wij

  • Je houdt ervan om samen met je collega’s te zorgen voor een succesvol project. Jouw gedetailleerde tekeningen en schema’s helpen jouw collega’s om meer overzicht en inzicht te krijgen. Je bent nauwkeurig en houdt de ontwikkelingen in normen en specificaties bij.

  • Beschik je over een afgeronde opleiding op MBO 4-niveau richting de werktuigbouwkunde of installatietechniek.

  • Heb je ervaring in een rol als engineer, tekenaar of modelleur binnen de gebouw gebonden installatietechniek.

  • Heb je ervaring met het tekenen en ontwerpen in Revit of je hebt de ambitie om je hierin verder te verdiepen.

Waarom kiezen voor ALWAKO Installaties?
Het motto Comfort superieur. Dat voel je., geldt ook voor jou en je collega’s. Alwako Installaties groeit, maar de persoonlijke aandacht van een kleinere organisatie willen we zeker behouden. We zijn volop in ontwikkeling en zoeken een collega die hieraan kan bijdragen. Ons doel is dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat. Voel je het al?

Verder:
– Een salaris dat, afhankelijk van opleiding en ervaring kan oplopen tot €4500,00 per maand o.b.v. fulltime.
– 25 vrije dagen en 13 ADV dagen op basis van 40 uur per week.
– De mogelijkheid om trainingen te volgen en je verder te ontwikkelen.

Meer weten of direct solliciteren?
We kunnen ons voorstellen dat je meer wilt weten over de functie en over Alwako Installaties. Je kunt daarom altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via HRM@Alwako.nl waarna Hanneke Verrijt, HR-manager je terug zal bellen op het tijdstip dat je jou uitkomt. Je bent enthousiast en wil meteen solliciteren? Super! Dat kan ook via hetzelfde E-mailadres. We nemen dan in de meeste gevallen binnen twee werkdagen contact met je op.

foto-werken-bij-Danny

Medewerker aan het woord

Danny. Projectleider bij ALWAKO
Als je oom, vader én broer je voor gingen, dan groei je dus letterlijk op met het ALWAKO-DNA. Inmiddels is Danny alweer dik 20 jaar werkzaam bij ons. De mogelijkheden om te mogen proeven aan de verschillende takken van sport binnen ALWAKO maken het dat hij vandaag de dag helemaal in zijn element is als projectleider. Eerder was hij werkzaam in de buitendienst als hoofdmonteur, maar ook bekleedde hij de functie van tekenaar, werkvoorbereider en calculator. Binnen ALWAKO omschrijven we Danny zijn ‘route’ door ons bedrijf ook wel als ‘groei door vrijheid’; wij geven je de kans om te ervaren wat je nu écht graag doet en waarin je kunt excelleren. Samen beter worden, daar gaat het om. En dat voel je bij ALWAKO.

Solliciteren?

Via WhatsApp kan ook! Klik hier!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Andere vacatures

Werkvoorbereider Installatietechniek

Als werkvoorbereider installatietechniek ga je principeschema’s en bestektekeningen tot…