Zonnepanelen

Zelf stroom opwekken is goed voor het milieu en je portomonee.

Zonnepanelen winnen aan populariteit in Nederland; steeds meer daken zijn blauw of zwart gekleurd.

De wens van de mens om zonlicht om te zetten naar energie is meer dan 100 jaar oud. De eerste zonnecel zag het licht in 1883; door wetenschappers en uitvinders werd in de jaren hierna de techniek steeds verder verbeterd. Albert Einstein was hier zo succesvol in dat hij voor zijn onderzoek naar het foto-elektrische effect zelfs de Nobelprijs voor natuurkunde ontving.

De zonne-energiemarkt heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Zonnestroominstallaties zijn inmiddels aantrekkelijk geprijsd, de stroomopbrengst per vierkante meter is hoog en het rendement is vele malen hoger dan de rente op een spaarrekening. Door te kiezen voor zonnestroom ben je minder afhankelijk van de energieleverancier en zelf stroom opwekken is ook nog eens goed voor het milieu. De zonne-energiemarkt is een onderdeel geworden van ons hedendaags wonen.

Er bestaan diverse financieringsmogelijkheden van zonnepanelen. U kunt hierbij denken aan eigen geld, subsidie of zeer aantrekkelijke leningen die specifiek gelden voor energiebesparende maatregelen. Laat u altijd goed adviseren door een deskundige partij.

Alwako werkt alleen met kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen en deskundige installatie. Wij werken enkel met Europese producten met vertrouwde garantievoorwaarden.

Zonnepanelen zijn een goede investering voor de toekomst.

Een leven lang gelukkig wonen

Alwako vindt het belangrijk dat iedereen bewust is van onze standaarden en onze sterke behoefte tot perfectie.

Onze keurmerken