Luchtbehandeling

Een ideaal klimaat voorzien van schone lucht maakt ons gezond en energiek.

Luchtbehandeling omvat koelen, verwarmen, bevochtigen, ontvochtigen, ventileren en filteren van lucht om binnenshuis een zo prettig mogelijk klimaat te scheppen. Schone lucht maakt ons gezond en energiek.

Bij verversen wordt de lucht in circulatie gebracht en wordt gezuiverd. Voor kleine (woonhuis) en grote projecten (kantoorpanden) zijn hierin vele mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan warmte-terug-win units (wtw units). Alwako heeft hierin een grote deskundigheid opgebouwd, zodat we kunnen voldoen aan al uw wensen. In Nederland wint airconditioning terrein. In winkels, auto’s, restaurants, op het werk en thuis kunnen we vaak al niet meer zonder.

Met een luchtbehandelingsinstallatie kan je het binnenklimaat geheel zelf regelen het hele jaar door. Verkoeling in de zomer, verwarming in de winter en altijd frisse lucht, allemaal in éen compact product. Er bestaan vele mogelijkheden die passend kunnen zijn voor uw situatie en wensen. Neem contact met ons op met vragen, zodat we u gericht kunnen adviseren op het gebied van luchtbehandelingstechnieken.

Een leven lang gelukkig wonen

Alwako vindt het belangrijk dat iedereen bewust is van onze standaarden en onze sterke behoefte tot perfectie.

Onze keurmerken