Nieuwbouw & renovatie

Ons team van adviseurs, engineers, tekenaars en monteurs slaan de handen in één om uw bouw zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

Als je eindelijk de woning hebt gevonden waar je graag zou willen wonen, ben je ongelofelijk blij. Of deze woning nu nog gebouwd moet worden of dat je het grondig wilt verbouwen, je wordt overspoeld door beslissingen, bouwtekeningen en bouwkundige taal.

Dat dit niet altijd even makkelijk is, begrijpen we. En daarom proberen wij het voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Ons team van adviseurs, engineers, tekenaars en monteurs slaan de handen in één om uw bouw zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Hierin ligt aandacht op kwaliteit, voortgang en op ontzorgen.

Tijdens de projecten, die particulier of zakelijk aanbesteed zijn, is er structurele controle om deze punten te kunnen garanderen.

Door de samenwerking tussen Alwako Installaties, Baderie Alwako en veel fijne samenwerkingspartners in onze regio kunnen wij u van A tot Z begeleiden met betrekking tot de installaties van uw nieuwe woning.

Een leven lang gelukkig wonen

Alwako vindt het belangrijk dat iedereen bewust is van onze standaarden en onze sterke behoefte tot perfectie.

Onze keurmerken