Manager Technisch Beheer

Je bent hier:

Comfort Superieur. Dat voel je.

Volgens dit motto werken we bij Alwako Installaties iedere dag om onze klanten dit gevoel te laten ervaren. En dat merken we. Ons klantenbestand groeit en daarom zijn we op zoek naar jou!

Als Manager Technisch Beheer ben je zowel financieel als organisatorisch verantwoordelijk voor deze afdeling. De afdeling Technisch Beheer betekent bij Alwako het uitvoeren van de kleine klussen, waaronder het plaatsen van ketels en warmtepompen, inclusief service & onderhoud op basis van contracten. Deze afdeling moet toekomstbestendig worden opgezet waarbij we een behoorlijke groei voorspellen. Dat doe je niet alleen, maar samen met je team, wat je deels nog moet vormen.

Wie we zoeken

Naast de voorspelde groei, zijn we bezig met het verder professionaliseren van de interne organisatie. We zijn daarom op zoek naar een manager die energie krijgt van het bijdragen aan deze professionalisering waarbij je een voortrekkersrol neemt. Door jouw goede communicatieve vaardigheden en management skills zorgen ervoor dat jouw collega’s overtuigd raken van het belang van de veranderingen en hierin mee gaan.

Ben je daarnaast stressbestendig, collegiaal en kwaliteitsgericht? En bezit je aantoonbare kennis en ervaring van projectmanagement en de installatietechniek op tenminste MBO 4 niveau? Dan ben jij onze perfecte kandidaat.

Wat we bieden

  • Een salaris dat, afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd kan oplopen tot >€5.000,00 per maand o.b.v. fulltime.
  • 25 vrije dagen en 13 ADV dagen op basis van 40 uur per week.
  • De mogelijkheid om trainingen te volgen en zo jezelf en het team verder te ontwikkelen.
  • Werken in een omgeving waarbij het ons doel is dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat

Neem contact met ons op en we brengen je in contact met een toekomstige collega om het zelf te ervaren.

Waarom kiezen voor ALWAKO Installaties?
Het motto Comfort superieur. Dat voel je, geldt ook voor jou en je collega’s. Alwako installaties groeit, maar de persoonlijke aandacht van een kleinere organisatie willen we zeker behouden. We zijn volop in ontwikkeling en zoeken een collega die hieraan kan bijdragen. Ons doel is dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat. Voel je het al?

Meer weten of direct solliciteren?
We kunnen ons voorstellen dat je meer wilt weten over de functie en over Alwako. Je kunt daarom altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via HRM@Alwako.nl waarna Hanneke Verrijt, HR-manager je terug zal bellen op het tijdstip dat het jou uitkomt.

Je bent enthousiast en wil meteen solliciteren? Super! Dat kan ook via hetzelfde E-mailadres. We nemen dan in de meeste gevallen binnen twee werkdagen contact met je op. Liever via onze website alwako.nl? Vul dan het contactformulier in of gebruik de WhatsApp button.

foto-werken-bij-Danny

Medewerker aan het woord

Danny. Projectleider bij ALWAKO
Als je oom, vader én broer je voor gingen, dan groei je dus letterlijk op met het ALWAKO-DNA. Inmiddels is Danny alweer dik 20 jaar werkzaam bij ons. De mogelijkheden om te mogen proeven aan de verschillende takken van sport binnen ALWAKO maken het dat hij vandaag de dag helemaal in zijn element is als projectleider. Eerder was hij werkzaam in de buitendienst als hoofdmonteur, maar ook bekleedde hij de functie van tekenaar, werkvoorbereider en calculator. Binnen ALWAKO omschrijven we Danny zijn ‘route’ door ons bedrijf ook wel als ‘groei door vrijheid’; wij geven je de kans om te ervaren wat je nu écht graag doet en waarin je kunt excelleren. Samen beter worden, daar gaat het om. En dat voel je bij ALWAKO.

Solliciteren?

Via WhatsApp kan ook! Klik hier!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Andere vacatures

Werkvoorbereider Installatietechniek

Als werkvoorbereider installatietechniek ga je principeschema’s en bestektekeningen tot…