Alwako Installaties BV

Een installatiebedrijf met een sterke behoefte tot perfectie

Alwako Installaties BV is in 1977 opgericht. De naam is ontstaan uit de namen van de oprichters Alfons en Walter en Kompagnon. Destijds was hun lijfspreuk even krachtig als eenvoudig: “Lever goed werk en zorg dat de klant ook ná oplevering tevreden blijft”. Dit motto geldt decennia later nog steeds en brengt de huidige directie nog dagelijks in de praktijk.

40 gemotiveerde personeelsleden

Onze gewaardeerde reputatie strekt zich uit tot zuid Nederland en België. Alwako is sterk in water, lucht en warmte. Dit uit zich in diensten op het gebied van warmte- en koude techniek, luchtbehandeling en sanitair. Op deze website kunt u hier uitgebreidere informatie over vinden.

Voor particulier en de utiliteitssector

Elk project krijgt onze volle aandacht, of het nu gaat om de cv-ketel in een eengezinswoning of de installatie van een compleet luchtbehandelingsysteem in een appartementencomplex. Wij zijn trots te mogen zeggen dat wij onze diensten mogen verlenen aan diverse grote woningstichtingen in onze regio en mogen samenwerken met gerenommeerde bouwbedrijven en projectontwikkelaars.

Waarom kiezen voor Alwako

Veel ervaring

Door onze ervaring beschikken wij over een enorm technisch inzicht.

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit boven kwantiteit. Wij garanderen deskundige installaties.

Innovatie en duurzaamheid

Wij lopen voorop in ontwikkeling en ons personeel blijft bijscholen.

Een leven lang gelukkig wonen

Alwako vindt het belangrijk dat iedereen bewust is van onze standaarden en onze sterke behoefte tot perfectie.

Onze keurmerken