Je bent hier:

Het adviseren, aanleggen en onderhouden van sanitaire installaties betekent bij ALWAKO dat wij onze opdrachtgevers volledig ontzorgen op het gebied van hemelwateropvang en afvoer, rioolwaterinstallatie, drink- en proceswaterinstallaties, sanitaire toestellen en de brandbestrijdingsinstallatie.

Het bovenstaand dienstenpakket leveren wij aan projectontwikkelaars en aannemersbedrijven. Maar ook direct aan zakelijke en particuliere klanten (nieuwbouw, verbouw en renovatie).

pijltjes-omlaag

Sanitair bij ALWAKO

Advies

One stop shopping

Comfort superieur

Keurmerken & certificeringen

over deze techniek

Desgewenst kunnen wij kopers van een woning binnen een (nieuw)bouwproject direct uitnodigen voor een bezoek aan de showroom voor het uitzoeken van sanitair en tegels. ALWAKO is hierbij niet afhankelijk van de showroom van een groothandel, maar beschikt over ‘eigen capaciteit’ in een bij Baderie aangesloten showroom in Valkenswaard. Dit stelt ons in staat om kopers snel te helpen, zodat projectdeadlines niet in gevaar komen.

Advies en installatie en alles ertussenin van lucht-water warmtepompen tot aan parkeerkelder-ventilatie en WTW-installatie. Dat voel je

KUP02701

Contact

Hebben we je aandacht? Jij in ieder geval wel die van ons. Nicole serveert sublieme service. Dat doet zij. Dat voel jij