Je bent hier:

Service & onderhoud gaat bij ALWAKO verder dan enkel het aanbieden van een standaard servicecontract voor bijvoorbeeld het onderhoud aan uw cv-ketel of warmtepomp. Wij bieden onze klanten een advies en dus ook een contract op maat. Gedurende de contractperiode voorzien de medewerkers van ALWAKO u altijd van up to date adviezen.

Lees verder

Denk hierbij aan preventieve vervanging van kritische onderdelen, het aanleggen van een voorraad bij kritische processen, energiebesparende maatregelen in uw installatie en alles wat verder -voor u specifiek- van belang zou kunnen zijn.

Wij verlenen service & onderhoud aan warmte & koude installaties en sanitaire installaties voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Desgewenst werken wij een gedetailleerd meerjaren-investeringsplan voor u uit, zodat u exact weet welke kosten er gemoeid zijn met service & onderhoud aan uw installatie. Met ALWAKO blijft u optimaal genieten van het comfort van uw installatie én dat voelt altijd goed.

pijltjes-omlaag

Service & onderhoud bij ALWAKO

Advies

Risicomanagement

Comfort superieur

Keurmerken & certificeringen

Nieuwbouwappartement of kantoorruimte wat telt is het comfort van lucht-water warmtepompen tot aan parkeerkelder-ventilatie en WTW-installatie. Dat voel je

KUP02701

Contact

Hebben we je aandacht? Jij in ieder geval wel die van ons. Nicole serveert sublieme service. Dat doet zij. Dat voel jij