Je bent hier:

De energietransitie is een strategische pijler binnen ALWAKO. Dit ziet u terug in ons dienstenaanbod op het gebied van advies, aanleg en beheer van installaties die gebruikmaken van duurzame energie. BIJ ALWAKO koppelen we ‘slimme’ technieken tot één installatie. Concreet: we koppelen ondergrondse bronnen aan een warmtepomp en vervolgens koppelen we deze warmtepomp aan een uitgebalanceerde binnen-installatie, inclusief duurzame elektrische voeding. Op deze manier zijn we in staat om een laag energieverbruik te realiseren, evenals een comfortabel binnenklimaat. U als gebruiker levert op deze manier een significante bijdrage aan de energietransitie en de verduurzaming van onze planeet én dat voelt goed.

Lees verder

Ook voor conventionele gasinstallaties of hybride (tussen)oplossingen kunt u bij ons terecht. Op sommige momenten is een conventionele techniek een betere oplossing. Dit is altijd afhankelijk van uw specifieke situatie en persoonlijke wensen. ALWAKO adviseert u graag. Het plaatsen van airconditioning installaties vormt ook een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden.

Alle bovengenoemde werkzaamheden verrichten wij zowel in de woningbouw als utiliteit, voor zakelijke en particuliere klanten. Al uw installatietechnische wensen worden door ons ingevuld. Het is resultaat is daarbij altijd ‘comfort superieur’. Voelt u het al?

pijltjes-omlaag

Warmte & koude techniek bij ALWAKO

Advies

Optimalisatie

Comfort superieur

Keurmerken & certificeringen

Woningbouw

Voor onze opdrachtgevers realiseren wij jaarlijks tussen de 350 en 400 (koop)woningen in bouwteamverband. Door te participeren in het bouwteam kunnen wij onze opdrachtgevers specifiek en gedetailleerd adviseren over een optimale installatie. Optimaal in energieprestatie in het kader van BENG in relatie tot de investering en het gebruiksoppervlak. We stellen onszelf altijd ten doel om te besparen. Dit zowel op het gebied van de benodigde financiële investering als in het uiteindelijke energieverbruik. Dit alles in een volledig transparant proces.

over deze techniek

Binnen ALWAKO hanteren we een strikt merkenbeleid. Van deze toonaangevende merken borgen we specifieke en diepgaande kennis organisatiebreed. Op deze manier zijn we in staat om te adviseren over de installatie, om deze vervolgens ook te realiseren en te onderhouden.

over deze techniek

Als ‘bron’ voor de warmtepomp maakt ALWAKO gebruik van water of lucht. Wanneer er gekozen wordt voor water, dan bekijken we per klantspecifieke situatie of de gesloten of open bron toegepast kan worden. Binnenkort wordt ALWAKO gecertificeerd op BRL 6000-21 en BRL 11000 SIKB. Voor alle binneninstallaties geldt dat wij enkel installaties ontwerpen waarbij de ‘oplossing’ eenvoudig is in gebruik en garant staat voor de levering van het allerhoogste comfort.

Duurzaam over de volle breedte met individuele en collectieve grondgebonden & lucht-water warmte-pompen en WTW-installatie. Dat voel je

foto-contact-dame-op-grijs

Contact

Hebben we je aandacht? Jij in ieder geval wel die van ons. Nicole serveert sublieme service. Dat doet zij. Dat voel jij