Je bent hier:

Als het klopt, gaat jouw hart sneller kloppen van hetgeen waar wij dagelijks mee bezig zijn; comfort op het gebied van warmte & koude, water & energievoorziening voor de zakelijke markt en particulieren en natuurlijk de energietransitie. Van idee (of geen idee) tot eerste schets en gedetailleerd ontwerp en van installatie en montage tot service en onderhoud. Hebben we je aandacht?

Lees verder

Een volmondige ‘ja’ is het beste antwoord, maar een ‘nee’ is ook goed. Want wij kunnen onszelf best voorstellen dat jij op dit moment nog niet weet waar je hart sneller van gaat kloppen. Of dat het bovenstaande je als leerling/student (in wat voor opleiding of studie dan ook), zij-instromer, werkzoekende, (bijna) gepensioneerde, buitenlandse arbeidskracht of installatiemonteur-in-wording, nog helemaal niet zoveel zegt. Dat kan en mag. Het is zeker niet erg. Het klopt dus ook wanneer jouw hart nu (nog) niet sneller gaat kloppen. Er zijn nu eenmaal weinig mensen die geboren worden met een ALWAKO hart. Er zijn gelukkig wel enorm veel mensen met een passie voor (state-of-the-art) installatietechniek. Als dat voor jou ook geldt, laat het ons dan vooral weten. Bel, mail of app ons gerust. Dan maken we nader kennis en kunnen we samen bekijken of het voor jou ook écht klopt.

In onze groeiende organisatie hebben we nagenoeg altijd openstaande vacatures. En zeg nou zelf; wie wil er nu niet werken in een excellente organisatie, waar goed voor je wordt gezorgd?

pijltjes-omlaag

Onze openstaande vacatures

Werkvoorbereider installatietechniek

Als werkvoorbereider kom je terecht in een fijn team, waarin -naast werkvoorbereiders en projectleiders- ook collega’s van de tekenkamer en planning zijn ondergebracht.

Servicemonteur installatietechniek

Als servicemonteur ben je dagelijks op pad om onderhoud te plegen aan cv-ketels, combi ketels, warmtepompen of ventilatiesystemen. Dit doe je bij onze zakelijke en particuliere klanten.

CAD tekenaar / BIM Modelleur

In de functie van CAD tekenaar / BIM Modelleur Werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en tekenen van werktuigbouwkundige installaties in CAD/Revit.

Elektromonteur

Als elektromonteur ben je verantwoordelijk voor de voorkomende elektrotechnische werkzaamheden binnen Alwako, zoals het aansluiten en in bedrijf stellen van onze warmtepompen en het aansluiten van regelingen met aanbrengen van regelbekabeling.

 

Installatiemonteur

Als zelfstandig werkend monteur ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van (nieuwe) installaties op het gebied van sanitair en warmte & koudetechniek (waaronder warmtepompen). Dat doe je niet alleen, maar samen met je team.

Manager Technisch Beheer

Als Manager Technisch Beheer ben je zowel financieel als organisatorisch verantwoordelijk voor deze afdeling. De afdeling Technisch Beheer betekent bij Alwako het uitvoeren van de kleine klussen, waaronder het plaatsen van ketels en warmtepompen, inclusief service & onderhoud op basis van contracten.

Projectleider

Als projectleider ben je zowel financieel als organisatorisch verantwoordelijk voor je projecten. Projecten omvatten het aanleggen van (nieuwe) installaties op het gebied van sanitair en warmte & koudetechniek (waaronder warmtepompen).

Nicole

Medewerker aan het woord

Nicole. Telefoniste & administratief medewerkster bij ALWAKO

Hulplijn bij ALWAKO. Haar ‘kern’-werkzaamheden laten zich het best omschrijven als ‘administratief’. Maar, daarnaast doet Nicole nog veel meer. Ze verleent service aan klanten én collega’s. Want daar waar mogelijk zorgt ze voor ondersteuning en hulp om storingsklachten zo snel mogelijk te verhelpen. Het continu snel schakelen tussen klanten, leveranciers en collega’s, is een kunstje dat ze op subtiele wijze dagelijks aan ons laat zien. Dat zien wij en de waardering hiervoor voelt Nicole. Samen beter worden, daar gaat het om. En dat voel je bij ALWAKO.

Een kijkje achter de schermen

Solliciteren?

We horen graag van je. Sterker: we kijken met smart uit naar je telefoontje of mailtje. Want we willen ons team graag versterken en uitbouwen! Vul hieronder het sollicitatieformulier in.

Solliciteren via WhatsApp kan ook! Klik hier!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.