Servicemonteur installatietechniek

Je bent hier:

Volgens dit motto werken we bij Alwako iedere dag om onze klanten dit superieure gevoel te laten ervaren. En dat merken we. Ons klantenbestand groeit en daarom zijn we op zoek naar jou!

Als servicemonteur ben je dagelijks op pad om onderhoud te plegen aan cv-ketels, combi ketels, warmtepompen of ventilatiesystemen bij onze particuliere en zakelijke klanten. Jij zorgt voor 4 seizoenen vol comfort! Daar horen ook het oplossen van storingen bij. Je hebt dan ook op toerbeurt storingsdienst.

Heb je geen ervaring in het onderhouden van warmtepompen? Geen probleem. Wij leiden je op.

Wie we zoeken

  • Jij wordt blij van het contact met steeds verschillende mensen en ze achter te laten met een glimlach omdat jij ze geholpen hebt.
  • Je kunt zelfstandig werken en wil jezelf steeds blijven ontwikkelen om bij te blijven in je vak of om door te groeien.
  • Je spreekt goed Nederlands zodat je onze klanten kunt vertellen wat je komt doen en wat je hebt gedaan.
  • Je hebt een opleiding gevolgd op MBO 3 of 4 niveau richting de installatietechniek of hebt deze kennis opgedaan door middel van ervaring.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat we bieden

  • Een salaris dat, afhankelijk van opleiding en ervaring kan oplopen tot €4500,00 per maand o.b.v. fulltime dienstverband.
  • 25 vrije dagen en 13 ADV dagen op basis van 40 uur per week.
  • Een bus met goed gereedschap, werkkleding, een telefoon en tablet.
  • De mogelijkheid om trainingen te volgen en door te groeien.

Waarom kiezen voor ALWAKO Installaties?
Het motto Comfort superieur. Dat voel je., geldt ook voor jou en je collega’s. Alwako Installaties groeit, maar de persoonlijke aandacht van een kleinere organisatie willen we zeker behouden. We zijn volop in ontwikkeling en zoeken collega’s die hieraan kunnen bijdragen. Ons doel is dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat. Voel je het al?

Meer weten of direct solliciteren?
We kunnen ons voorstellen dat je meer wilt weten over de functie en over Alwako Installaties. Je kunt daarom altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via HRM@Alwako.nl waarna Hanneke Verrijt, HR-manager, je terug zal bellen op het tijdstip dat het jou uitkomt. Je bent enthousiast en wil meteen solliciteren? Super! Dat kan ook via hetzelfde E-mailadres. We nemen dan in de meeste gevallen binnen twee werkdagen contact met je op.

foto-werken-bij-Danny

Medewerker aan het woord

Danny. Projectleider bij ALWAKO
Als je oom, vader én broer je voor gingen, dan groei je dus letterlijk op met het ALWAKO-DNA. Inmiddels is Danny alweer dik 20 jaar werkzaam bij ons. De mogelijkheden om te mogen proeven aan de verschillende takken van sport binnen ALWAKO maken het dat hij vandaag de dag helemaal in zijn element is als projectleider. Eerder was hij werkzaam in de buitendienst als hoofdmonteur, maar ook bekleedde hij de functie van tekenaar, werkvoorbereider en calculator. Binnen ALWAKO omschrijven we Danny zijn ‘route’ door ons bedrijf ook wel als ‘groei door vrijheid’; wij geven je de kans om te ervaren wat je nu écht graag doet en waarin je kunt excelleren. Samen beter worden, daar gaat het om. En dat voel je bij ALWAKO.

Solliciteren?

Solliciteren via WhatsApp kan ook! Klik hier!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Andere vacatures

Werkvoorbereider Installatietechniek

Als werkvoorbereider installatietechniek ga je principeschema’s en bestektekeningen tot…